Meniu
Cosul meu

Politica de retur

Cumpărătorul își poate exercita dreptul de a returna produsele și de a i se returna contravaloarea acestora, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care i-a fost livrată comanda.

Cumpărătorul va suporta toate cheltuielile de transport, atât cele aferente livrării cât și cele aferente unui eventual retur. În cazul retururilor, contravaloarea costului de transport va fi scăzută din suma returnată Cumpărătorului (acestuia i se va transfera în contul bancar contravaloarea produselor returnate din care se va scădea costul transportului la retur).
Produsul trebuie returnat si ambalat corespunzator sau in ambalajul original (ambalajul original cu toate accesoriile, documentația complete, cu etichetele intacte).

Pentru a face un retur va rugam sa folositi Formularul de Retur de aici.

Adresa de livrare/preluare a produselor (pentru retururi): Șoseaua Amara, nr. 19, Slobozia, Ialomița.

Dacă se constată că nu sunt îndeplinite condițiile menționate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitată, iar coletul va fi retrimis către Cumpărător, acesta urmând să suporte și costurile de retrimitere. Ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea acestuia, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului de retragere, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat și înapoiat Bunurile, vă vom rambursa toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dvs., exceptand costul transportului, atât la livrare, cât și la retur, fără întârziere nejustificată astfel:

  • Transfer bancar în termen de maxim de 30 zile lucrătoare de la momentul confirmării recepției și verificării integrității coletului returnat. În acest caz, Cumpărătorul este obligat să menționează numărul contului IBAN și numele titularului de cont;