Meniu
Cosul meu

Despre Second-Hand.ro

Suntem Second-Hand.ro, second hand si outlet CHIC & SMART cu produse unice și originale de îmbrăcăminte, încălțăminte, genţi şi accesorii pentru femei şi bărbaţi. Am adunat în același loc cele mai cunoscute și iubite branduri autentice 100%.

Rochita aceea pe care ai vazut-o intr-un mall din Milano, sau costumul acela la care si acum ti-a ramas gandul, chiar daca a trecut ceva timp de cand te-ai intors din vacanta in Dubai. Geanta din vitrina de pe Champs Elysees sau pantofii de pe Fifth Avenue.

Crezi ca e musai sa faci turism de shopping, ca sa te imbraci bine?

Raspunsul este NU. Pentru ca acum exista Second-Hand.ro, second hand si outlet CHIC & SMART cu produse unice si originale de imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii pentru femei si barbati.

Am adunat in acelasi loc cele mai cunoscute si iubite branduri autentice 100%. Tot ceea ce gasesti in outlet-ul nostru este ales cu grija fata de trenduri, dar si cu respect fata de tine. Produsele noastre sunt in stare perfecta, nu au defecte si nici nu au fost folosite.

Pentru ca vrem sa pastram si bucuria de a atinge materialele si de a proba hainele, in decembrie 2020 am deschis si un outlet fizic, in Slobozia, unde cu mare drag de asteptam! Bulevardul Matei Basarab, Bloc K3, Slobozia.
 
Viziunea noastră:
O lume în care „a fi în trend” înseamnă a consuma inteligent, cu grijă față de mediul înconjurător și față de semeni.
 
Misiunea noastră:

Să le aducem oamenilor haine de calitate, de la cele mai îndrăgite branduri, potrivite pentru orice vârstă și orice situație, și să-i încurajăm să le facă să circule de la unul la altul, prevenind astfel risipa.
 
Valorile noastre:

• Conservarea resurselor
Resursele mediului înconjurător sunt limitate și, de aceea, oamenii au îndatorirea de a găsi metode inteligente de consum și de reciclare. Hainele second-hand reprezintă una dintre soluțiile viabile pentru protejarea mediului iar noi vrem să ne asigurăm că ele ajung la clienții nostri în cele mai bune condiții.

• Cooperarea între oameni

La Second-Hand.ro, încurajăm cooperarea între oameni cu scopul de a-și pune resursele în comun. De aceea, comercializăm produse care au aparținut anterior altor oameni, dar care fie le-au folosit foarte puțin, fie nu le-au folosit deloc. Vrem ca resursele să fie valorificate la maximum și de aceea colaborarea este atât de importantă.

• Calitatea
Ne-am propus să demontăm idea preconcepută că produsele second-hand nu sunt și de calitate. De aceea, le selectăm cu grijă înainte și ne asigurăm că nu prezintă urme vizibile de purtare. Majoritatea produselor aparțin celor mai îndrăgite branduri din domeniu iar unele dintre ele poartă eticheta initial, semn că nu au fost deloc folosite.

• Accesibilitatea
Credem că bunurile de larg consum trebuie să fie accesibile. De aceea, ne concentrăm toate eforturile spre a pune la dispoziția clienților nostri într-un timp cât mai scurt, cu un efort minim și cu prețuri avantajoase produse de la cât mai multe branduri îndrăgite (inclusiv dintre cele ce nu au magazine fizice în țara noastră), pentru toate vârstele și toate ocaziile.